Noże do cięcia chleba

Pierwszym produktem Simmons było ostrze tłokowe do krajalnicy i, pomimo iż od roku 1946 zaszło wiele zmian, jest ono stale powszechnie używane. Zawsze produkowane z najlepszej dostępnej stali węglowej, ostrze jednorazowe o twardej krawędzi zostało po raz pierwszy stworzone i wprowadzone na rynek przez firmę Simmons – pozostaje standardem, do którego porównywane są inne podobne produkty. Standard ten stanowi ostrze faliste o podziałce 1/2” (12,7mm), jednak w gamie produktowej dostępnych jest wiele innych konfiguracji szerokości, długości, lokalizacji otworów montażowych, nitów oraz uchwytów do mocowania ostrzy w krajalnicach. Ostrza Simmons zawsze zapewniają szybkie, czyste cięcie przy minimalnym efekcie kruszenia wszelkich rodzajów pieczywa.

Poniżej wymienione zostały typowe rodzaje krajalnic oraz dobrane do nich ostrza. W przypadku braku pewności, co do tego, która krajalnica i/lub ostrze będzie najlepsze, należy zmierzyć ogólną długość ostrza, odległość od środka do otworów lub nitów mocujących oraz opisać rodzaj nitów lub uchwytów pracownikowi Działu Handlowego a na pewno uda się dobrać ostrze spełniające Państwa oczekiwania. Simmons ma możliwość wyprodukowania wielu różnych rodzajów ostrzy do krajalnic.

Jeżeli potrzebują Państwo nietypowego ostrza, Simmons ma możliwość wyprodukowania ostrzy o różnorodnych rodzajach krawędzi, szerokim spektrum rozmiarów i konfiguracji. Simmons może zrobić otwory o różnej wielkości, dostosowane do wymagań klientów.

Szerokość x Grubość Nóż Rzeźniczy – 4tpi Rzeźniczy – 6tpi Scallop Mini-B
5/8” x ,020 P1094 P2026 P2000
5/8” x ,022 P2065 P2019 P1093 P2025 P2066

    Wypełnij formularz, aby nasz specjalista się z Tobą skontaktował.
    Opisz specyfikację noża:

    Długość:

    Szerokość:

    Grubość:

    Uwagi (opcjonalnie):

    E-mail:

    Telefon:

    Please prove you are human by selecting the star.