Ostrza do spożywki

Ostrza do krojenia produktów spożywczych Simmons wykonane są z najwyższej jakości stali węglowej z hartowaną krawędzią tnącą zapewniającą dłuższy okres eksploatacji. Ostrza te poddawane są pielęgnacji za pomocą olejów spożywczych w celu zabezpieczenia ich przed korozją. Zaprojektowane dla różnego rodzaju maszyn, ostrza Simmons dostępne są w konfiguracjach: Noże, piły z zębami V oraz Scallop-ząb falisty (fala wklęsła) o dokładnej geometrii stożkowej co umożliwia skuteczne przecinanie. Ostrza ze stali nierdzewnej dostępne są na specjalne zamówienie.

Zastosowania:

  • Wędliny
  • Ser
  • Indyk
  • Mięso wołowe
  • Suszona wołowina
  • Bekon * Produkty z mięsa mielonego
  • Pepperoni do mrożonej pizzy
  • Owoce * Warzywa

Dostępne są następujące opcje.

Przy zamówieniach niestandardowych mogą być ustalone ilości minimalne.

* Stal nierdzewna
* Dostępne w postaci formatek i rolek

Simmons produkuje tłokowe ostrza przecinające pasujące do większości rodzajów maszyn wykorzystywanych do cięcia mięsa oraz produktów drobiowych. Standardowe ostrza wytwarzane są ze stali nierdzewnej i są dostępne z czterema różnymi krawędziami tnącymi: Nożowa, Rzeźnicka (4TPI & 6TPI), Scallop i Mini-B. Nasze wyjątkowe ostrze Mini-B stanowi wygodną alternatywę dla standardowego noża. Oszczędza czas i pieniądze eliminując problemy związane z ostrzeniem.

Zastosowania:

  • Mięsa z kością
  • Mięsa bez kości
  • Chleby

Dostępne są następujące opcje.

Przy zamówieniach niestandardowych mogą być ustalone ilości minimalne.

* Dodatkowe szerokości i grubości

rozmiary standardowe. Inne rozmiary dostępne na życzenie. Prosimy o kontakt z Działem Handlowym.

Szerokość x Grubość Nóż Rzeźniczy – 4tpi Rzeźniczy – 6tpi Scallop Mini-B
5/8” x ,020 P1094 P2026 P2000
5/8” x ,022 P2065 P2019 P1093 P2025 P2066

    Wypełnij formularz, aby nasz specjalista się z Tobą skontaktował.
    Opisz specyfikację noża:

    Długość:

    Szerokość:

    Grubość:

    Uwagi (opcjonalnie):

    E-mail:

    Telefon:

    Please prove you are human by selecting the flag.