Nóż wąski

Krawędź tnąca Wąskiego Noża stanowi uniwersalne ostrze zaprojektowane do cięcia różnego rodzaju miękkich produktów. Jego ostra i odporna krawędź umożliwia dokładne i gładkie wykończenie, jednocześnie zapewniając wydłużoną retencję krawędzi, gdy wykorzystywany jest z odpowiednio dopasowanymi kółkami ostrzącymi. Najbardziej standardowym Nożem w tej gamie produktowej są noże podwójnie ostrzone wykonane ze stali węglowej.

Zastosowania:

Miękka pianka
Guma
Opakowania
Tkaniny
Materiały izolacyjne
Warzywa
Ser
Produkty mięsne bez kości
Dostępne są następujące opcje.

Przy zamówieniach niestandardowych, mogą być ustalone ilości minimalne.

Jedno lub dwustronnie ostrzona krawędź
Jedno lub dwustronnie ostrzone
Możliwość zgrzania skrętnie – 180° (dla noży dwustronnie ostrzonych)
Odporne ostrze
Stal nierdzewna
Dostępne w postaci formatek oraz rolek